Защо висше образование по информационни технологии?

Висшето образование по специалност в областта на информационните технологии е ключът към успешното Ви бъдеще!

Ето някои причини за това:

  1. Информационните технологии са част от нашето ежедневие: от компютрите, таблетите, мобилните телефони, софтуера и Интернет; през колите, които караме, филмите, които гледаме, музиката, която слушаме, игрите, които играем; до начините, по които бизнесът функционира.
  2. Информационните технологии влияят на света: чрез иновации в науката, образованието и бизнеса, повишаващи качеството на живот.
  3. ИТ специалността Ви дава прекрасни шансове за реализация както в България, така и на всяко място по света на отлична работна позиция с високи доходи. Работните места в ИТ сектора са сред най-добре платените, а служителите имат най-голямо удовлетворение от работата си.
  4. Работна позиция в сферата на информационните технологии Ви дава възможност да работите дори дистанционно (от дома си, в парка, в планината или където и да било другаде), вкл. за фирма на другия край на света.
  5. И накрая, но не на последно място: студентските години ще бъдат едни от най-щастливите в живота Ви – изпълнени с динамика, учене и забавления, приятелства и любов, възможност да откриете своя път и да поемете по него.  

Уважаеми кандидат-студенти, ключът на Вашия успех могат да бъдат специалности "Информатика и компютърни науки", "Мобилни и уеб технологии" и "Бизнес информационни системи" в ОКС "Бакалавър"
и
"Мобилни и уеб технологии", "Информационен мениджмънт в бизнеса" и "Computer science" в ОКС "Магистър" в Икономически университет - Варна.

Blog Blog